Tekstvak: PLoTS

Op 20 april  2010 was er ons allerlaatste concert van het seizoen 2009/2010. Op het podium van de Mahlerei stonden vier dames, die sinds een jaar de groep PLoTS vormen.
Tessa Zoutendijk (viool), Esmee Olthuis (altsax), Laia Genc (piano) en Simin Tander (vocals) maakten er een spetterende avond van. 

Jammer voor Simin, haar showcase in Rome die de avond ervoor gepland stond, werd afgezegd vanwege de problemen met de luchtvaart. Het luchtruim in Europa was gesloten vanwege de aswolk die afkomstig was uit IJsland. Maar daardoor was ze in ieder geval op tijd en uitgerust voor dit speciale concert in Arnhem.

PLoTS is fantasievol, vernieuwend, enthousiast en het speelplezier en het zelfvertrouwen van deze vier jonge vrouwen straalde van het podium. En wie deze dames een beetje volgt en hun werk in eigen projecten kent ontdekt, dat dit project ruimte biedt aan alle vier om ook andere aspecten van hun talent naar voren te toveren. Een band met een grote toekomst. Overigens, en dat mag ook wel eens vermeld worden. Ze hadden zich goed voorbereid want al op maandag waren ze bij elkaar gaan zitten om nieuwe dingen te verkennen . En in de loop van de dinsdag, waarop het concert plaatsvond deden ze die repetitie nog eens over. 
  

Fotografie: Joop Mutsaers

A				

Tekstvak: 20-4-2010: PLoTS
Wat we deden
Tekstvak:
Tekstvak:   Main Menu Jazz    Jazz index    You Tube Index    To Next page